Vår!!

Nu har våren anlätt... Så härligt. Man säger att sommaren är här när det är 10grader hela dygnet. Vilket brukar inträffa här i stockholm den 13Maj. Snacka om kort vår.. Ca, 3veckor. Våren som brukar vara så lång och härlig. Hela året har gått så otroligt fort. Tiden bara springer iväg. Nu har jag bott hät i stockholm i snart 1 år... Hjälp.. Men vilket annorlunda år.. Kul men äh, jag vet inte.. Nu kommer hemlängtan eller? kanske har jag gjort mitt här.. Nja. Nu ska jag i alla fall bo här till höstern också. Jag har fått jobb på förskolan. Det ska faktiskt bli jätte kul!

Jag har haft tillräckligt med vänner och haft jätte kul. men nu oj så ensam jag är.. Nu har jag nästan ingen... eller ingen som jag vill eller riktigt kan vara med.. Och då är det klart att jag längtar hem till alla mina vänner.. Men till höstern kommer i alla fall en av mina bästa vänner hit... Det ser jag fram emot..

Sist när jag var hemma hade jag så kul med min älskade Ina och hennes F när vi var ute... Jag längtar så efter min Ina...  och med min Syster/mina systrar. jag längtar så...

Jag ska inte åka hem snart men tiden kommer gå så fort.. Detta är min enda ledigt helg till dess. Jag åker det 24maj.. Och då är jag hemma i nästan 1 vecka. Det ska bli jätte kul!

Idag fyller Kungen år!!! Grattis, han är så cool!

Hemma

Nu är jag hemma i regniga Göteborg.. Alla säger att det är typiskt Aprilväder, men det enda aprilväder jag kommer ihåg är för 5år sedan då var jag hos min kompis i hennes trädgård och hade vattenkrig och låg och solade... Det var sommar väder.
Jag har bara vårkläder med mig i hopp om att våren var här. Det är tur att jag har en mamma och systrar att låna kläder av.
Dom säger att det ska bli fint väder imorgon.. hoppas det. Livet är så mycket lättare på sommaren och varma våren. Det känns som om alla problenen strålas bort. Ja ja, jag har sån fruktansvärd beslusångest vad jag ska göra till höstern... Jobba kvar? Det är så krävande med 3små flickor, delvis är det mitt eget fel för att jag hela tiden måste vara så pedagogisk... Ta i tumed varenda liten sak... Men det lönar sig.. Och jag älskar dom och vill absoulut inte lämmna dom. Problemet är att jag vill ha ett heltids jobb inte flänga omkring hos familjen och på förskolan. fast jag börjar känna mer och mer att jag vill stanna. Motsatsen till förut då jag inte ville stanna. Jag tror också att man behöver lite omväxling i sin tillvaro.

Eller ska man börja plugga. ??? nja, jag vill jobba och tjäna pengar och ut och resa.. men då kommer vi till sparandet.. Jag älskar att shoppa och vill hellst bara göra det och då är det inte lätt att åka ut och resa... kanske ska man åka till australien först och jobba lite och sen åka ut och resa med ihop jobbade pengar.. kanske det.. nu ska jag försöka att få liv i min syster. och rasa ut i regnet ner till solariet. Man måste få sol på någotsätt.

Och vart är hem? det får jag klura på.. Jag tror dock att mitt Göteborg är hem...



?

vad har hänt med våren? samma fråga varje år... Att jag inte inser att det är sverige jag lever i. Men nu är den på rätt väg. Nästan all snö är borta.
Och vad gör jag i stockholm igentligen.. fast jag vill ju bo här.. Jag känner mig hemma här. Alla mina vänner och familj. att jag bara har lämmnat dom.. Alla utan min man. Fast jag kommer ju och hälsar på dom. och Vissa, men bara vissa. Äh, det är väl inte så konstigt det är ju jag som flyttat. Jag längtar så efter min Ina och mamma och mina systrar och alla andra.. Men hon som jag var så tajt med och vi sågs jämmt har jag kommit ifrån. Hur kommer det sig? fast det började nog redan i sommras. Det förvånar mig men endå inte. Vi är ju så olika och tycker så olika.. fast hon är lite klyven hon vet nog inte riktigt vad hon står eller vill. Hon vill vara alla tilllags. Och det är ju helt underbart att inte vilja någon något illa... Fast jag tror att det bara ligger och gror inne i människan då. Man måste ha olika åsikter och vilja olika saker... Ja ja.. jag saknar henne jätte mycket... Jag längtar till värme och när jag kan gå omkriing i klänning varje dag.. Åh... Nu är åtminstånde 2 veckor sol inplanerad... Ja ja. måste packa klart nu. Ska ju åka hem ikväll, ska bli så skönt. Det känns lita tt få mitt liv tillbaka. Eller jag har ju mitt liv här.. Och oj vad flashig jag känner mig här... LYX!