Släppt taget och sommartid

Sommaren närmar sig, och våren den kommer och går.. Men nu är den här igen och visst är det fantastiskt! 
Jag blir ofta på lite dåligt humör när man ska ställa fram klockan.. då missar man en hel timme. Det är först nu idag när jag läste tidningen då jag insåg att solen går upp 06.38 nu! Ja istället för 07... Det är ju helt fantastiskt! Och det går ju också ner senare! 

Och jag är så ensam.. Vi släppte taget och lämmnade varandra... Jag saknar honom nästan hela tiden men samtidigt känner jag att detta är rätt.. så... 
Jag flyttar hem till GÖTEBORG!!! Ja, om 9dagar... Det känns toppen!!! (ibland) Stockholm är ju endå stockholm. Men jag lämmnar inte stockholm helt, jag har ju massa vänner och del av min familj. Oj, vad tufft det känns när jag inser att jag ska lämmna min familj och mina vänner. Jag måste göra detta.. Nästan allt här i Stockholm är kopplat till honom och jag måste försöka att gå vidare. Jag tror att det bäste sättet är att inte kunna ses eller råka ses. Så jag tar med mig min starka själ, och går med stormsteg till mitt riktiga hem Göteborg! Och kanske inte lämmnar Stockholm bakom mig men.... skapar mig en ny vardag. En vardag som ska vara en fest!!! Det är tufft när jag inser att han inte är min längre och att jag faktiskt måste släppa taget. Låta honom gå sin väg och låta mig gå min. Vilken det nu är...

När jag skriver att jag är ensam känns det inte riktigt sannt, jag känner mig inte ensam, inte så. Jag känner mig stark(ibland). Kanske är jag stark och lite ensam. Äh, jag vet inte. Jag har valt att vara själv och det finns det ju andledning till, och det är inte han. Utan jag! 

Nu är jag själv och det är det jag ville! Så gilla läget! Våren är här och det brukar göra mig så lycklig. och inget ska stoppa mig i år, VÅRLYCKAN är här! och nog är den här för att stanna. 

LATTE I SOLEN med SOLGLASÖGON, KLÄNNING och VÅRSKOR... mmm våren är så Välkommen!