Ordna!!

Mäklaren gick just! Så proffsig är hon... Och hon var så imponerad av våran lägenhet, speciellt köket.. När hon hade varit här en stund sa hon, här kan jag inte rekomendera styling, det är ju redan stylat!! Åh, så roligt! Vårat kök är faktiskt riktigt snyggt. Hoppas att våran nya lägenhet blir lika läcker... Det ska bli så roligt att flytta! det är skönt att fotograferingen är klar och alla papper är påskrivna. Nu kan jag lugna mig ett tag. Jag pratade med min chef på jpbb B och nu är faktiskt allt löst! Så skönt. Så nu är det helgen och 3arbetsdagar kvar till jag åker hem till Göteborg. och då blir jag hemma en hel vecka! Sen är det ons, tors, fre, lördag jobb.. sen är det SPANIEN!! sen är det  2arbetsdagar +FLYTT!!- Midsommar helg och födelsedag- JOBB! Oj vad det är skönt att skriva ner och få inblick hur mitt liv ser ut framöver!!


?Lättnad?

Åh, vad skönt! Nu är jag så lättad... Jobben är fixade, eller ja några små dagar återstår som problem... Och det blir skobutiken nu i sommar! det ska bli riktigt kul!

Vi ska flytta!!! Åh, vad jag längtar. komma närmre stan!!! Det kommer att ta drygt 5min med T-banan. KALAS! Men oj vad mycket som ska fixas, Våran lägenhet ska fotas redan på torsdag och vi får tillgång till den nya lägenheten redan v, 26. Och om dryga 2 veckor bär det av till Spanien, så skönt! Innan det är det Göteborg som väntar, jag blir hemma nästan 1 vecka!
Och hjälp vad saker man har??? Alla mina klänningar jag blir bara så lycklig av att titta på alla. och använda dom förstås.

Trotts att allt nästan är löst så är det så mycket.. Förra veckan jobbade jag 58h. Pust! Det är inte illa. Och denna vecka blir det inte dåligt med jobb heller.. Till helgen ska jag vara barnvakt också.. Men det ska bli jättekul! 
Och hjälp nu ska jag verkligen bo i sthlm... Vi har köpt en lägenhet tillsammans, så härligt! men läskigt. Jag längtar så efter mina vänner i Göteborg. Jag måste verkligen skaffa mig fler vänner här i stockholm. Ibland är jag så ensam.. men en bra vän flyttar ju upp efter sommaren. det blir så härligt!!! Hjälp vilken splittrad vardag jag har nu! Hundra tankar och masa jobb, sälja lägenhet, flytta, fixa.... Men allt känns bra!

Men värmen har dock avtagit! men solen skiner och det gör mig lycklig! Det är så fantastiskt att det är grönt ute, och sol! jag vill köpa nya skor. Trotts att jag har dryga 20par vårskor som används.. Alla har vi våra fixidér! Och behov.. Jag har SKOR och KLÄNNINGAR!!! Det gör mig så lycklig av att bära och shoppa dem.

Sommar och fundersamm

Och fort gick det! Nu är det sommar här i Stockholm... och första brännan har kommit. Satt i kronobergsparken och solade en timme igår och har fått bondebränna, jag hade på mig en V-ringad tröja med kortärm. jag har en skarp linje på vadera armar och mitt bröst har ett stort rött V! men vad gör det när man kan ha på sig kjol och klänning utan att frysa. jag är så lycklig nu när sommaren här här!

Fast jag vet inte om jag är så lycklig. jag känner min så olycklig. Jag känner mig misslyckad. men jag kan inte riktigt förklara. jag har satt mig i en riktig jobbknipa. jag hoppas verkligen att jag kan ta mig ur den. jag vill så gärna ha jobb B, jag hoppas att det löser sig. Imorgon ska vi gå och kolla på lite lägeheter inne i stan. jag hoppas att det är någon som tilltalar oss och som inte stiger för mycket i pris. Min älskling tycker dock att det kan kännas onödigt att flytta när vi kanske bara bor kvar i stockholm i 1år. men jag vill trivas det året och inte vantrivas, fast det gör jag väl kanske inte riktigt nu heller.. eller jo, alltså vantrivs. Lägeheten är bra och månadskostnaden är bra men inte läget!


Minsta lilla problem eller så gör att hela jag spricker, jag är så tunn på ytan och jag är tyvärr det när jag inte är riktigt nöjd med mig själv. Jag hoppas att det vänder på tisdag när jag har rätt ut mina jobbknipor.